Werken bij De Lisdodde

Bij Kindcentrum De Lisdodde zijn we altijd op zoek naar nieuw onderwijs- en opvangtalent. Wil jij stage lopen? Of zoek je een droombaan als leerkracht in het basisonderwijs of als pedagogisch medewerker in de kinderopvang? We komen graag met je in contact!

Kindcentrum De Lisdodde

Vooruitstrevende organisatie

Kindcentrum De Lisdodde is een vooruitstrevende organisatie voor basisonderwijs en kinderopvang. We werken toe naar groepsdoorbrekend werken in 3 domeinen. Niet de leeftijd, maar de persoonlijke ontwikkeling van een kind staat daarbij voorop. Daarbij werken leerkrachten en pedagogisch medewerkers nauw samen met elkaar.

Vooruitstrevende organisatie

Vacatures basisonderwijs bij
Kindcentrum De Lisdodde

Schooljaar 2024-2025

Schooljaar 2024-2025

Bekijk de vacature

Stage lopen bij De Lisdodde!

Op zoek naar een inspirerende en uitdagende stageplek in het basisonderwijs of op de kinderopvang? Je bent bij Kindcentrum De Lisdodde in Wanneperveen van harte welkom!

De Lisdodde is een erkende opleidingslocatie en werkt daarbij samen met Hogeschool KPZ in Zwolle. Maar ook voor mbo-studenten zetten wij onze deuren wagenwijd open. We denken graag mee over een passende stageplek voor jou.

Wil je meer informatie, eerst de sfeer komen proeven of je meteen inschrijven voor een stageplek? Stuur een mail naar: directie@samenlevingsschooldelisdodde.nl.

Stage lopen bij De Lisdodde!